Kamarimusiikkiviikon II superlauantai

Kamarimusiikkiviikon II superlauantain (27.1.2024) ohjelma sisältää kolme eri tapahtumaa. Lisäksi Kahvila Fiulissa on mahdollisuus buffet-ruokailuun.

15.00 alkaa Kaustinen-salissa musiikkia ja teatteria yhdistävä, Kati Outisen dramatisoima esitys Try Me Good King

Esitys vallasta, rakkaudesta ja naisen asemasta eri aikoina: Henrik VIII:n vaimojen kirjeet ja mestauslavalla lausutut sanat ovat amerikkalaisen Libby Larsenin laulusarjan Try Me, Good King pohjana. Mukana myös tanssia sekä renessanssin ja barokin ajan musiikkia. Esiintyjinä Pia Freund, sopraano, Kati Outinen, näyttelijä, Minna Tervamäki, tanssija, Pauliina Fred, traverso & nokkahuilu, Louna Hosia, viola da gamba sekä Petteri Pitko, cembalo
Liput 25/22/20 € (+ lippu.fi:n tilaus- ja palvelumaksu)

16 – 18 buffet-ruokailumahdollisuus Kahvila Fiulissa, hinta 12,90 euroa. 

Menu sisältää kaksi vaihtoehtoa plus salaattipöytä, leivät, levitteet, kotiruokajuomat sekä jälkiruoka ja kahvi. Menu-vaihtoehdot ovat:

  • BBQ-broileria ja riisi (L, G) + lämpimät kasvikset
  • Kukkakaalicurry ja riisi (VEG, G) + lämpimät kasvikset

17.00 alkaa Museosalissa Hyvän olon hetki Minna Tervamäen kanssa, lempeä liikuntatuokio elävän musiikin kera. 

Minna Tervamäen kehonhuollon filosofia on “Joustava mieli joustavassa kehossa”. Tämä tuokio on aivan erilainen konsertti tai hyvänolon hetki. Osallistujat ovat aivan lähellä muusikoita ja pääsevät kokemaan saman, kuin tanssija esiintyessään muusikoiden kanssa.

18.00 alkaa festivaaliviikon huipentava Kamarimusiikkitalkoot, juontajana kamarimusiikkiviikon konkari Jari Valo

Paikalliset muusikot ja viikon taiteilijat kohtaavat perinteikkäässä festivaalihuipennuksessa, Kamarimusiikkitalkoissa. Konsertissa kuullaan Uutta musiikista! -sävellytysprojektin satoa, jossa säveltäjä Minna Leinonen ja muusikkotyöryhmä on työstänyt kaustislaisten lasten kanssa näiden omia sävellyksiä lukuvuoden 2023–24 aikana.

Liput 25/22/20 € (+ lippu.fi:n tilaus- ja palvelumaksu)