Gabriel Kivivuori Sereno

Gabriel Kivivuori Sereno, kuva Elisaveta Rimkevitch
Gabriel Kivivuori Sereno, kuva Elisaveta Rimkevitch

Gabriel Kivivuori Sereno (s. 2003) on meksikolais-suomalainen laulaja, säveltäjä ja pianisti. Hän sai vuoden 2023 Timo Mustakallio -laulukilpailussa Suomen Kulttuurirahaston Eero Rantalan rahaston palkinnon, sekä voitti vuoden 2022 Uuno Klami nuorten ja lasten sävellyskilpailun nuorten sarjan. Gabriel opiskelee Sibelius Akatemiassa laulua Petteri Salomaan johdolla, sekä sivuaineenaan sävellystä Tapio Tuomelan oppilaana.

Nuorta baritonia nähtiin Jeanin roolissa César Cuin satuoopperassa Saapasjalkakissa (Joensuun Oopperayhdistys) syksyllä 2023, sekä Dr. Blindin roolissa J. Strauss II.n Lepakossa (Satakunnan oopperayhdistys) syksyllä 2022. Orkesterin solistina hän on laulanut mm. Joensuun kaupunginorkesterin ja Joensuun seurakunnan orkesterin konserteissa, sekä Joensuun konservatorion musikaaliprojekteissa Konsa gets Wicked! ja East Side Story.

Gabriel on esiintynyt lukuisilla festivaaleilla kuten Savonlinnan Oopperajuhlien tapahtumissa ja Miksi laulan? sekä Urkuyö ja aaria -festivaaleilla.