20-vuotista taivaltaan juhliva Baccano-barokkiyhtye on maamme eturivin barokkimuusikoista koostuva yhtye, jonka jäsenet ovat yhdessä ja erikseen esiintyneet merkittävimmillä kotimaisilla musiikkijuhlilla, konsertoivat eri yhtyeiden jäseninä ympäri Eurooppaa ja soittavat mm. maamme vanhan musiikin orkestereiden soolosoittajina.
Baccanoa on kuultu Suomessa mm. Sastamala Gregorianassa, Lahden Urkuviikoilla, Rauma Festivossa, Hauhon musiikkijuhlilla, HelsinkiOulaisten musiikkiviikoilla, Kirkko soikoon –festivaalilla Helsingissä, Uudenkaupungin Crusell-viikolla, Oulunsalo Soi –musiikkijuhlilla, Vantaan Barokissa, Paraisten Urkupäivillä, Sysmän Suvisoitossa, Kymijoen Lohisoitossa, Helsingin Musiikkitalossa, Tampere-talossa ja Espoon Sellosalissa. Baccanon napolilaista barokkimusiikkia sisältävä ensilevy julkaistiin Alba-levymerkillä vuonna 2011. Suomen Kulttuurirahasto sekä Alfred Kordelinin säätiö ovat tukeneet Baccanon toimintaa.
Nokkahuilisti Hanna Haapamäki tunnetaan aktiivisena muusikkona, joka on esiintynyt sekä solistina että kamarimuusikkona lukuisissa vanhan musiikin yhtyeissä ja orkestereissa. Hannaa on kuultu mm. Kymi Sinfoniettan, Helsingin Barokkiorkesterin sekä Suomalaisen barokkiorkesterin solistina. Haapamäki on barokkiyhtye Baccanon sekä Bravade-nokkahuilukvartetin jäsen sekä soittaa myös nokkahuilua ja traversoa Helsingin Barokkiorkesterin sekä Suomalaisen barokkiorkesterin jäsenenä. Hanna Haapamäki on konsertoinut lukuisilla musiikkijuhlilla niin koti-kuin ulkomailla mm. monissa Euroopan maissa sekä Japanissa. Solisti-ja kamarimuusikon tehtävien lisäksi Hanna Haapamäen sydäntä lähellä on lastenkonsertit. Haapamäki onkin kiertänyt laajalti kotimaamme kouluissa ja päiväkodeissa vieden nokkahuilun ja barokkimusiikin ilosanomaa eteenpäin. Hanna Haapamäki on saanut koulutuksensa Sibelius-Akatemiassa Rabbe Forsmanin, Ammattikorkeakoulu Stadiassa Petra Aminoffin sekä Amsterdamin konservatoriossa Saskia Coolenin, Paul Leenhoutsin ja Jed Wentzin oppilaana.
Jussi Seppänen on opiskellut sellonsoittoa Tampereen konservatoriossa, Sibelius-Akatemiassa sekä Amsterdamin konservatoriossa. Suomen Kansallisoopperan orkesterin jäsen Jussi Seppänen on ollut vuodesta 2004. Barokkisellistinä Seppänen toimii lukuisissa kokoonpanoissa, barokkiyhtye Baccanon lisäksi mm. Suomalaisessa barokkiorkesterissa, Helsingin Barokkiorkesterissa ja Trio Origossa levyttäen ja konsertoiden niin kotimaassa kuin eri puolilla Eurooppaa.
Eero Palviainen aloitti luutunsoiton Turun konservatoriossa, josta siirtyi Sibelius-Akatemiaan ensimmäisenä solistisen osaston luutunsoiton opiskelijana, opettajana Leif Karlson. Hän jatkoi 1987 opintojaan Hopkinson Smithin johdolla Baselin konservatoriossa, jossa suoritti diplomin 1992. Hänen soolo-ohjelmistonsa ulottuu varhaisrenessanssista myöhäisbarokkiin soittimina renessanssiluuttu, vihuela, arkkiluuttu, teorbi, barokkikitara ja barokkiluuttu. Palviainen esiintyy aktiivisesti sekä Suomessa että eri puolilla Eurooppaa. Hän on yksi Battalia-yhtyeen perustajajäsenistä ja soittaa myös Suomalaisessa barokkiorkesterissa. Palviainen on vieraillut useissa kokoonpanoissa, kuten mm. L’Arpeggiata, Avanti!, the Harp Consort, Freiburger Barockorchester ja La Fenice. Hän on tehnyt levytyksiä sekä useita soolonauhoituksia Yleisradiolle ja televisiolle.
Cembalisti Marianna Henriksson valmistui Sibelius-Akatemiasta (Musiikin maisteri 2010) ja Berliinin Universität der Künstestä (Konzertexamen 2012). Hän konsertoi Suomessa ja ulkomailla sekä solistina että eri yhtyeiden jäsenenä: mm. Helsingin barokkiorkesterin (joht. Aapo Häkkinen), ranskalaisen Les Ambassadeursin (joht. Alexis Kossenko), puolalaisen KORE-barokkiorkesterin, Pohjanmaan barokkiorkesterin Barocco Borealen ja helsinkiläisen barokkiyhtye Cornucopian kanssa. Vuosina 2013-14 Marianna kiersi ympäri Eurooppaa Euroopan Unionin barokkiorkesterin kanssa mm. Lars Ulrik Mortensenin, Rachel Podgerin ja Stefano Montanarin johdolla. Marianna on esiintynyt muusikkona useissa tanssiteoksissa, esimerkiksi maailmanmenestykseen päätyneen Flying Bach –breakdance-esityksen cembalosolistina Euroopassa, Japanissa, Venäjällä ja Chilessä. Hänen uutta tanssia ja vanhaa musiikkia yhdistävä projektinsa koreografi Anna Mustosen kanssa on nähty muun muassa Zodiakin ja Helsingin musiikkitalon näyttämöillä sekä Italiassa Bolzanossa. Hän on kantaesittänyt mm. Olli Virtaperkon, Tomi Räisäsen ja Sarah Nemtsovin musiikkia, ja esiintynyt Suomen Kansallisoopperassa Saariahon ja Stravinskyn oopperoiden cembalosolistina. Taiteelliseen tohtorintutkintoon tähtäävissä opinnoissaan Sibelius-Akatemian Docmus-yksikössä hän keskittyy italialaiseen 1600-luvun alkupuolen musiikkiin ja työstää sen tunneilmaisua myös uusien taiteen- ja musiikinlajien kautta.